Home

Politica de confidentialitate

Șablon gratuit pentru Politica de Confidențialitate - Cu

Politică de confidențialitate GDPR Comple

  1. Politica privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile Uniunii Europene se bazează pe Regulamentul (UE) 2018/1725 privind protecția datelor cu caracter personal de către instituțiile, organele, oficiile și agențiile UE. Această politică vizează toate site.
  2. Politica de confidentialitate. Colectarea datalor dumneavostra personale, ne permite sa intelegem nevoile si cerintele dumneavostra, pentru a furniza content personalizat si pentru a adapta spatiul publicitar preferintelor dumneavoastra. site SRL respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii sai
  3. Politica de Cookie Politica de Confidentialitate Am inteles. Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal. În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 - RGPD sau Regulamentul,.
  4. POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA Acest website ( site-ul ) este operat de către BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A . ( BCR sau Operatorul ). BCR poate fi menționat în această Politică drept noi, nouă sau al nostru/ă. 1. Obiectul acestei Politici privind Confidențialitatea: <

Politica de confidentialitate - Met

Aceasta politica de confidentialitate descrie scopull si mijloacele de prelucrare ale Operatorului privind colectarea si utilizarea datelor personale si stabilesc drepturile de confidentialitate. Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta, Operatorul actualizand pe masura ce vor fi intreprinse noi practici privind. Politica de cookie-uri. Acest site web folosește cookie-uri pentru o expunere mai mare în timp ce navigați pe site. Din aceste cookie-uri, îngrijirea cookie-urile sunt clasificate în condițiile în care sunt stocate în browser-ul tău Prin urmare, sunt esențiale pentru funcționarea funcționalităților necesare din partea site-ului.. Politica de confidentialitate. Politica de confidenţialitate privind protecția datelor cu caracter personal. Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare Regulamentul) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Agenția de Știri Basilica a Patriarhiei Române înțelege importanța datelor dumneavoastră cu caracter personal și protejează confidențialitatea și securitatea acestora. În acest sens, vă furnizăm mai jos informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori.

Politica de confidentialitate Banca Transilvani

Politica de confidentialitate are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal de catre Ana Online Solutions SRL, avand urmatoarele date de identificare: numar Registrul Comertului J23/2430/2014, CUI 33507442, sediul in strada Izvorul Rece, 11, Bragadiru, Ilfov (denumit in continuare Ana Online Solutions. Politica de Confidentialitate. Cand vizitezi site-ul bioup.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca.

Politica de confidențialitate Comisia European

Politica de Confidențialitate Google. Când folosiți serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să le protejăm și. Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea datelor . Incepand cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation) Informatii despre politica de confidentialitate. Realitatea.NET (website-ul www.realitatea.net sau aplicația de mobil) este furnizat și operat de către Realitatea Media SA., societate constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, cu sediul în București, Șoseaua București-Ploiești 172-176, corp A, etaj 3, Sector 1, având numărul de ordine în Registrul.

Politica de confidentialitate - rasfoiesc

  1. g videos in gorgeous HD with no ads
  2. Politica noastra de confidentialitate nu se aplica serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produselor sau paginilor de internet terte care va pot fi afisate in rezultatele cautarii, paginilor de internet care pot include servicii ale Societatii sau altor pagini de internet conectate din cadrul serviciilor noastre (de.
  3. Afla care este politica de confidentialitate a site-ului Enel X Romania. Politica de confidențialitate. 1. (denumit în continuare Site-ul) vor fi procesate de către: Enel X România SRL, cu sediul social in București, B-dul. Mircea Vodă 30, cam. 4.11, etaj 4, Sector 3, Nr. de Înregistrare la Registrul Comerțului J40/1952/15.
  4. Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Cine suntem și cum ne puteți contacta eMAG este denumirea comercială a DANTE INTERNAȚIONAL S.A., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Șoseaua Virtuții nr. 148, sector 6, cu număr de ordine în Registrul.
  5. Politica de Confidentialitate. Datele colectate de noi atunci cand dumneavoastra vizitati site-ul www.inengleza.com, sunt doar pentru statistici. Acestea nu sunt facute public in nici un fel. Tipurile de informatii colectate: Site-ul nostru, www.inengleza.com, colecteaza informatii in fisiere jurnal (log), date precum: IP-ul, browser-ul folosit.
Baie bej cu mobilier alb

Politica de confidențialitate a site-urilor web. Ver. 1.0, 12.02.2019. Protecția datelor este un aspect deosebit de important pentru noi. Utilizarea paginilor noastre de Internet este posibilă fără indicarea datelor personale, cu toate acestea, dacă cineva dorește să utilizeze servicii noastre prin intermediul site-ului, prelucrarea. Politica de confidentialitate descrie informatiile cu caracter personal pe care le colectăm sau pe care le furnizati pe site-ul nostru Politica de confidentialitate - SfatulMedicului.ro - Contact SFATUL MEDICULUI.RO S.A.,Bucuresti Sectorul 2, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, Camera 6Re, Etaj 6, Cod Postal 02190 Politica de confidentialitate. The following privacy policy outlines how your data is used on our website. Data Basic non-identifiable information about your user on the website is collected; the majority of which is provided during registration, such as email addresses and usernames Politica de confidentialitate Sedo Electric și-a luat angajamentul să îți respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private

Politica de confidențialitate - Poșta Român

Politica de confidentialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal. I.) Informații generale . Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC FERMADOR SRL, cu sediul în Oras Podu Iloaiei, Strada Nationala, Nr.1, Romania. Prin urmare, SC FERMADOR SRL urmărește în. Nosotros, EcoHI Partner, somos especialistas en la fabricación de equipos de alto rendimiento para: Para una buena vista en el idioma deseado, francés, inglés, portugués, español, elija el botón de traducción y el módulo de escritorio de al menos 1078x 800 válido para dispositivos móviles

Politica privind confidențialitatea Banca Comercială Român

Politica de confidentialitate. Vestel Ticaret A.Ş. (Company), we pay utmost attention to the protection and security of your personal data..This privacy policy will explain how our organization uses the personal data we collect from you when you use our website Politica de confiden?ialitate online - ?abloane gratuite. Datorit? lungimii ?i complexit??ii lor, cele mai multe politici de confiden?ialitate online nu sunt necitite. De fapt, un studiu a constatat c? sunt atât de greoaie, încât unei persoane obi?nuite i-ar trebui în jur de 30 de zile s? citeasc? efectiv documentele de confiden?ialitate. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 1. INTRODUCERE. INITINVEST CONSULTING SRL in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.gdprexpert.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online, inscrieri sesiuni de curs sau accesare de instrumente online

model politica de confidentialitate Navigare articole Generator gratuit Politica de confidentialitate site. Publicat de doreloprisan. 0. Politica de confidențialitate a unui site este un set de reguli care are ca scop protejarea confidențialității utilizatorilor de software și servicii noastre. Prin utilizarea Generatorului, acceptați și. În ultimele douăsprezece luni, am colectat informații cu caracter personal de la dvs., de la dispozitivele dvs., de la partenerii noștri, de la terți și de la alte categorii de surse decât cele descrise în secțiunea Noi colectăm informații prin diferite modalități din Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate - Synev

  1. The data is stored for the entire duration of your active My CEZ account plus a maximum period of 3 years. Please keep the confidentiality of account creation and account authentication data. CEZ is not held liable in the event you disclose this data to third parties. 2. Personal data available in the account
  2. Politica de Confidentialitate Date Personale Biciclop.eu . Aceasta Nota de informare privind date personale descrie practicile de prelucrare de date personale pentru site-ul web www.biciclop.eu si pentru magazinul Biciclop in conformitate cu art 13 GDPR (Regulamentul UE 679/2016) Acest site este detinut si gestionat de catre Biciclete Ciclop SRL si prelucreaza date cu caracter personal in.
  3. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. Scopul prezentei politici de confidențialitate este de a vă informa, în conformitate cu noul Regulament privind Protecția Datelor cu caracter Personal (care se referă la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016), cu privire la condițiile prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către Trust.
  4. Politica de confidentialitate. clinica-stomatologica.com este un inclusiv Politica de Confidențialitate, fără notificarea prealabilă. Se recomandă verificarea acestei secțiuni periodic de către utilizatorii siteului pentru aflarea noilor modificări. DEFINIȚII

Politica de confidentialitate. Această politică împreună cu Termenii și condițiile noastre de utilizare a acestui website și cu orice alte documente pe care le menționăm în această politică sunt menite să vă informeze cu privire la datele personale despre dvs. pe care le colectăm, le folosim, le dezvăluim, împărtășim sau. Această pagină care descrie politica de confidențialitate a fost actualizată în data de 26.05.2018. Introducere. EuroPayment Services S.R.L. respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege.. Sistemul nostru informatic vă pune la. Politica de confidentialitate are rolul de a infroma utilizatorul site-ului sMarket.ro, cat si a aplicatiilor acestuia, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si modul in care se realizeaza acestea. Site-ul/ Aplicatiile sMarket .ro colecteaza, stocheaza si utilizeaza date cu caracter personal, in acord cu Regulamentul UE 2016. Politica de confidentialitate. Politică de confidențialitate - versiunea 1.0.

Politica de confidenţialitate Orang

This privacy policy includes all the details about the data collected in Radio Romania and how it's used. As a user we also do not like to give personal informations and we don't want to see our informations collected without knowing what will going to happen to those datas. Radio Romania has been alive with Politica de Confidentialitate Leer más Politica de Confidentialitate. Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale , cu sediul in , Romania, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii. Aceasta politica de confidentialitate priveste datele personale ale clientilor nostri, ale persoanelor care ne contacteaza si ale reprezentantilor acestora, si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului www.busu-lawyers.ro, în ceea ce priveste toate celelalte date cu caracter personal colectate prin e-mail sau prin alte contacte. Politica de confidentialitate; Pe pagina web intr-o sectiunea dedicata; In formularul de contact de pe site-ul web (link extern catre document); Exercitarea drepturilor prevazute de legea 679 / 2016 (GDPR) revin in totalitate operatorului care are obligatia legala si de a-si desemna o persoana responsabila de procesarea datelor personale in. Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Instrumentarveterinar.com, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general.

Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru o ințelegere clara a modului in care colectam, folosim, protejam sau utilizam informatiile dvs. personale identificabile in conformitate cu site-ul nostru. Cititi politica de confidentialitate aici Politica de confidențialitate. Cine suntem. S.C. Adevărul Holding S.R.L. - societate in reorganizare, in judicial reorganization, en redressesment, cu sediul str. Fabrica de Glucoză, nr. 21, sect. 2, București, are grijă de intimitatea dumneavoastră și dorește să vă simțiți apărați pe platforma noastră. Documentul de mai jos, care conține explicațiile datelor pe care le. Aceasta politica de confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter. Aceasta politica de confidentialitate vi se aplica daca ne intrebati despre sau utilizati produsele si serviciile noastre. Aceasta descrie modul in care va procesam informatiile, indiferent de modalitatea prin care ne contactati (de exemplu, prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru web, prin telefon, prin intermediul aplicatiei noastre etc.) Politica de confidentialitate. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE Confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Pentru a vă asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt în siguranță cu noi, prin intermediul prezentei Politici de Confidențialitate vă furnizăm informații importante despre modul în care SCA Trofin și Asociații (Denumită în.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE . Ce sunt datele cu caracter personal? - Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana vizată). - Persoana vizată este acea persoană fizică identificabilă care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un. Politica de confidentialitate Acasa / Politica de confidentialitate DATE DE IDENTIFICARE S.C. IZOBRID GRUP S.R.L. Adresa: Str Independentei , nr 37, Azuga, Jud Prahova CUI: RO 15917665 Reg. Com.: J29/1894/2003 Email : izobrid@yahoo.com; comercial@izobridgrup.com; financiar@izobridgrup.com; office@izobridgrup.com Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la. Declarație privind confidențialitatea. Acest site web (denumit în continuare Site-ul web) este oferit de Bayer AG (denumit în continuare nouă sau noi). Pentru mai multe informații privind furnizorul Site-ului web, consultați avizul nostru juridic. Informațiile despre anumite activități de prelucrare a datelor care nu.

Politica de confidentialitate - MBE Romani

Politica de utilizare a datelor. Prezenta politică descrie informațiile pe care le prelucrăm pentru a susține Facebook, Instagram, Messenger și alte produse și funcții oferite de Facebook ( Produsele Facebook sau Produsele). Puteți găsi instrumente și informații suplimentare în Setările Facebook și în Setările Instagram. Sus Politica de utilizare a cookie-urilor. Politica de confidentialitate in vigoare pana la data de 25.05.2018, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 poate fi regasita mai jos: Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Bine ai venit la 2Performant. Suntem un marketplace de programe de afiliere, dedicat business-urilor din ecommerece. Vezi politica de confidentialitate Politica de Confidențialitate DigiOnline versiune actualizată la data de 22.01.2020. DigiOnline (website-ul www.digionline.ro sau aplicația de mobil) este furnizat și operat de către RCS & RDS S.A. cu sediul în București, Str. Dr. Staicovici, Nr. 75, Forum 2000 Building Faza I, Et. 2, Sector 5, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/12278/1994, CUI RO5888716, în. Politica de confidențialitate se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Contactați-ne dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate. Prezenta Politica de.

Politica de confidențialitate TNT Romani

  1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CURIERA TRANSPORT SOLUTIONS SRL Cuprins: Dispoziții generale Detalii despre compania noastră Date prelucrate. Scopul, durata și temeiul prelucrării Date sensibile prelucrate. Scopul, durata și temeiul prelucrării Mecanisme și utilizarea sistemelor automate de luare a deciziilor Dezvăluirea și utilizarea suplimentară a datelor dvs. Cum colectăm datele.
  2. Click here for important information about the recall (USA only) or field safety notice regarding certain Philips Respironics Sleep and Respiratory Care devices
  3. Politica de confidentialitate este disponibila la adresa www.digiromania.ro. Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR. Servicii de asigurare a serviciului de e-mail. Compania noastra utilizeaza serviciile de mesagerie (e-mail) cu componenta cloud computing oferite de Google si GlobeHosting. Datele.

Politica de Confidentialitate Site Review

  1. Politica de confidentialitate Termeni si conditii ©2021 Verdict App - Toate drepturile rezervate. Web page was created with Mobirise.
  2. Managementul de la cel mai inalt nivel se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora
  3. Politica de confidențialitate se referă la modul de colectare și utilizare a datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe platformele electronice utilizate în cadrul SNSPA. Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sa
  4. În plus față de cele de mai sus, putem colecta alte informații personale pe care le furnizați prin încărcarea de conținut (de ex., videoclipuri sau fotografii) pe site-urile noastre web sau pe aplicațiile noastre online. În astfel de cazuri, următoarele informații personale pot fi colectate pentru a publica conținutul pe site-urile.
  5. Politica de confidentialitate. 1. Politica de confidentialitate. Societatea noastra, NATURALIS SRL cu sediul în Bucuresti, Sector 1, Sos Chitilei, nr. 60, Corp 1-C30, Etaj 1, Birou nr. 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9452/2005, avand cod unic de inregistrare 17622580, atribut fiscal RO,s-a angajat să respecte.

Cateva exemple de Politici de confidentialitate. Am identificat cateva exemple bune de pagini care le prezinta utilizatorilor politica de confidentialitate. Mai scurte sau lungi, sunt exemple bune care reusesc sa confirme siguranta informatiilor si sa castige încrederea. In limba engleza Politica de confidentialitate Confidentialitatea si protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru blogul Adio, Ficat Gras! (website-ul adioficatgras.ro). Aceasta pagina descrie practicile noastre privind colectarea si utilizarea de catre noi si partenerii nostri a datelor personale

Politica de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal. Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal (Politica) descrie cadrul aplicabil datelor cu caracter personal colectate de către ManpowerGroup în România, respectiv de către următoarele societăți, fiecare dintre acestea având calitatea de operator în mod. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR. Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Ringier Romania S.R.L. (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre) Politica de confidențialitate 1.0 Principiile noastre de baza despre confidentialitatea utilizatorilor si protectia datelor. Confidentialitate utilizatorilor si protectia datelor personale sunt drepturi de care ne pasa si pe care le respectam, in conformitate cu legislatia in vigoare

Politica de confidentialitate AV TRAINING - site operat in totalitate de Andrei Valentin. Andrei este fondator al comunitatii #1 Dropshipping Romania si antreprenor in serie Politica de confidentialitate. Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Omega Omnident, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A Biroul de Credit S.R.L. Biroul de Credit S.R.L., marcă înregistrată Biroul de Credit ™, persoană juridică, cu sediul în mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 49, înregistrată la Camera Înregistrării de Stat la data de 26 martie 2008 sub nr. 1008600017816, cod TVA 0208030, operator de. Va rugam sa parcurgeti si celelalte sectiuni din prezenta Politica de confidentialitate care reflecta informatiile relevante privind prelucrarea datelor cu caracter personal in contexte specifice, de exemplu, sectiunea 2.6 Nota de informare privind produsele de credit. 2.2

Moara de vant | Imagine Desktop

Politica de confidentialitate Teach for Romani

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. În conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 și reglementările nationale aplicabile, SC RPG SECURITY CENTER SRL, în calitate de responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, vă informează despre scopurile și metodele de prelucrare a datelor dumneavoastra personale POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate. Site-ul nostru este destinat atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice și vom colecta anumite date cu.

Politica de confidentialitate. Cine suntem. Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității îți explică ce date cu caracter personal colectează GÂNDUL MEDIA NETWORK SRL de la tine, prin intermediul interacțiunilor noastre și modul în care utilizăm datele respective POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. Societatea Termofarc SRL, persoana juridica cu sediul social in b-dul Brasovului nr 118 Sacele jud. Brasov, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J08/2079/1994 si CUI 6185072 in calitate de operator, doreste sa va informeze despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul operatiuni referitoare la furnizarea serviciilor. Prezenta Politica de Confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Claus Web. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta.

Amenajare Gradina Zona Compozitorilor – STUDIO GARDENImagini de colorat cu Cenusareasa

Politica de confidentialitate Enterprise Romani

Politica de confidentialitate Politică de confidențialitate Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale utilizatorilor atunci cand utilizeaza Site-ul oficial Politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google topi.ro utilizeaza si terte companii de publicitate cum ar fi Google Adsense pentru a difuza anunturi si reclame pe site-ul nostru web. Aceste companii de publicitate pot folosi informatiile (exceptie facand numele,prenumele,orasul, adresa, adresa de e-mail sau. Politica de confidentialitate pentru website-ul cezinfo.ro CEZ Vanzare S.A. (denumita in continuare CEZ), societate pe actiuni administrata in sistem dualist, cu sediul in Craiova, str. Calea Severinului, nr. 97, etaj 1, judetul Dolj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dolj sub nr. J16/517/2007, avand Cod Unic de Inregistrare 21349608 prelucreaza datele. Aceasta politica de confidentialitate (Politica) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia. Sameday Courier - Politica de confidentialitate și reglementarile privind prelucrarea datelor cu caracter persona

Prin transmiterea datelor solicitate, declar ca am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal de OTMD. Iti multumim pentru incredere! Politica de confidentialitate si de prelucrare a Politica de confidentialitate. 1. Declaratie. Toate textele si pozele de pe acest site se afla in proprietatea Pantheon Hotels. Orice copiere va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Pentru orice tip de preluare de informatie va rugam sa ne contactati pentru a ne cere acordul scris sau prin intermediul emailului Prezenta Politica de Confidentialitate are in vedere website-ul www.pizzeriaciak.ro (denumite in mod colectiv Website). Politica noastra se bazeaza pe Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) pentru protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor dat

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal, dar si in documentele Conditiile Generale, Politica de Confidentialitate din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor etc.), va rugam sa. Politica de confidentialitate. Biroul nostru de avocatura se angajează să respecte principiile protecției datelor cu caracter personal și se angajează să respecte principiile reglementărilor europene față de utilizatorii site-ului său web. Scopul acestei politici de protecție a datelor este de a informa utilizatorii despre. Politica de confidențialitate a Hosterion SRL. Aceste informații pot include, printre altele, numele dumneavoastră, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre (de exemplu: tipul pachetului de găzduire contractat, site-ul găzduit, cât de mult cheltuiți cu serviciile noastre și.

PLANSE DE COLORAT - TOAMNA - FRUNZE, DOVLEAC, GHINDAFise de colorat cu anotimpul toamna

Aceasta pagina web utilizeaza cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site sunteti de acord cu politica de confidentialitate si acceptati cookiurile.Multumim Sunt de Acord Nu Politica de Confidentialitate În cazul validării de către FLPR a Formularului de inscriere si implicit a inregistrarii in reteaua FLPR, vom păstra datele înregistrate în contul dvs. până când dvs. veți decide să vă închideți contul sau pana la data la care FLPR constata incalcarea Termeni si conditii , Politica de confidentialitate, Politica Companiei si.

Guide des mouvements de musculation

Politica de confidentialitate a modulului Jetpack se poate gasi la acest link. date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare,. Politica de confidentialitate. Share on Facebook. Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE sfaratours.com. Această Politică de Confidentialitate definește modul în care noi, Sfara Tours Baia Mare S.R.L., colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale când accesați sau interacționați cu website-ul nostru www.sfaratours.com , și de unde obținem sau colectăm datele dvs. Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este. 1. Politica de confidentialitate Societatea noastra, Galenus SRL cu sediul în Mun. Bucuresti, Bvdl. Unirii, nr. 15, bloc B3, birourile8,9,10 , sector 4, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/5916/1999, avand cod unic de inregistrare 11906760, atribut fiscal RO s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului proprietatea noastră, farmaciata.ro. Aceasta politica de confidentialitate se refera la serviciile oferite prin intermediul platformei FGO.ro si aplicatiilor FGO.ro si FGO Pontaj pentru iOS si Android, detinute de i-Tom Solutions SRL. Aceasta politica explica ce informatii stocam si cu ce scop, atunci cand utilizati site-ul, aplicatiile mobile si serviciile noastre