Home

Rugaciune catre duhul sfant imparate ceresc

Rugaciune catre Sfantul Duh. Mareste imaginea. Imparate ceresc , Mangaietorule, Duhul Adevarului, Cel ce pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea, si mantuieste, Bunule, sufletele noastre Rugaciune catre Dumnezeu Duhul Sfant 15 februarie 2014 / cluc24 Imparate ceresc, preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi, si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si. Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant. Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului nostru Rugaciune catre Dumnezeu Duhul Sfant. 6 iunie 2014 / cluc24. Imparate ceresc, preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi, si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne. Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului. Sfântul Apostol Pavel, în Epistola catre Romani, a spus exact ce vă spun acum, cu cuvinte foarte simple. El se referă la păgânii care nu-L cunosc pe Dumnezeu, afirmând că sunt fără cuvant de apărare, pentru că ceea ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu este cunoscut de.

Rugaciune catre Sfantul Duh - CrestinOrtodox

Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului. Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant (Imparate ceresc) Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns. RUGĂCIUNI ÎNCEPĂTOARE. În numele Tatălui, şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin. Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, care pretutindenea eşti, şi toate le-mplineşti, vistieria bunătăţilor şi Dătătorule de viaţă, vino şi te salaşluieşte întru noi, şi ne curăţeşte de toată spurcăciunea, şi mântuieşte, Bunule, sufletele noastre re Duhul Sfant: Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant. Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului nostru

Rugaciune catre Dumnezeu Duhul Sfant cluc24

Rusalii 2021. Cea mai puternica rugaciune catre Dumnezeu si Duhul Sfant trebuie rostita de sarbatoarea Pogorarii Duhului sau Duminica Mare, asa cum mai este cunoscuta sarbatoarea la crestinii ortodocsi. Rusalii este sarbatoarea cunoscuta la romanii crestini ortodocsi drept Pogorarea Sfantului Duh sau Duminica Mare si are loc, in acest an, duminica, pe 20 iunie, si luni, pe 21 iunie. Cea mai. RUGACIUNE CATRE DUHUL SFANT. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste de toata intinarea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre

Rugaciune catre Dumnezeu Duhul Sfant Imparate ceresc, preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi, si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, care pretutindenea esti, si toate le implinesti, vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si te salasluieste intru noi, si ne curateste de toata intinarea, si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. Amin. Novena catre Duhul Sfant (Repeta aceasta rugaciune pentru 9 zile consecutive.) O, Duhule Sfinte, Tu esti a Treia Persoan Rugaciune catre Dumnezeu Duhul Sfant. Imparate ceresc, preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi, si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua.

Rugaciunea puternica a Parintelui Arsenie Boca catre Duhul

Împarate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului. Cuvantul împarat afirma dumnezeirea Duhului, asa cum a facut-o în anul 381 cel de-al doilea Sinod ecumenic. Duhul nu este o putere anonima, creata sau necreata, El este Dumnezeu, un mod unic de subzistenta a dumnezeirii, un tainic ipostas divin. Împarate ceresc: acest ultim cuvant. Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, Care pretutindenea eşti şi toate le împlineşti, Vistierul bunătăţilor şi Dătătorule de viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi şi ne curăţeşte de toată întinăciunea şi mântuieşte Bunule sufletele noastre. Iată rugăciunea către Sfântul Duh cea mai răspândită în Biserica Ortodoxă Rugaciune catre Duhul Sfant. Doamne, Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhule adevarat, milostiveste-Te spre mine, pacatosul, robul Tau, si ma miluieste si-mi iartã mie, nevrednicului toate cate am gresit Tie, astazi, ca un om, si mai rau decat un om, pacatele mele cele de voie si cele fara de voie, cele stiute si cele nestiute, care sunt din. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului - Acesta este Mangaietorul nostru, Acel Mangaietor pe Care L-a trimis Domnul Iisus Hristos ucenicilor Lui cand S-a inaltat de la ei la ceruri. El a spus: N-am sa va las orfani, va voi trimite voua pe Duhul Sfant, Mangaietorul; El va va aminti voua toate cate v-am spus mai inainte La sarbatoarea Sfantului Duh se cuvine ca toata profunzimea gan­dului si a inimilor noastre s-o indreptam spre cunoasterea Lui. In rugaciunea Sfantului Duh, pe care o stiti, se spun extrem de multe lucruri despre El. Trebuie sa intelegeti aceasta rugaciune.Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului -Acesta este Mangaietorul nostru, Acel Mangaietor pe Care L-a trimis Domnul..

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi In rugaciunea pe care de multe ori o rostim, asa il numim pe Duhul Sfant, Mangaietor: Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului Avem nevoie de aceasta mangaiere de la Duhul Sfant, mangaiere pe care au primit-o apostolii. Chiar si vazadu-L pe Domnul inviat nu au fost foarte curajosi, pentru ca inca pericolul era aproape de ei Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant Imparate ceresc, preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi, si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului. Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant Imparate ceresc, preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi, si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule izvor al darurilor celoor dumnezeiesti, impartindu-le pe acelea precum voiesti; prin care si noi nevrednicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua.

Vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste de toata intinaciunea. Iata mai jos si intreaga rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi. Rugaciuni inainte de Sfanta Impartasanie. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunataţilor si Datatorule de viaţa, vino si Te salasluieste intru noi si ne curaţeste pe noi de toata intinarea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte. Imparate Ceresc, Mangaietorule - El este Mangaietorul nostru, Cel care umple golul inimilor noastre, Care alunga de la noi tristetea. El este Cel ca­re poate mangaia cu adevarat. Sunt multi cei care nu cred in Dumnezeu, care nu-L cunosc pe Duhul Sfant, care nu se roaga Lui si care zac intr-o stare de grea intristare S-a inaltat de la noi Domnul Iisus Hristos, dar locuieste printre noi Duhul Sfant, Mangaietorul, pe Care El ni L-a trimis. Imparate Ceresc, Mangaietorule - El este Mangaietorul nostru, Cel care umple golul inimilor noastre, Care alunga de la noi tristetea. El este Cel ca­re poate mangaia cu adevarat. Sunt multi cei care nu cred in.

Rugaciunea a treia, catre Sfantul Duh. Doamne, Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, milostiveste-Te spre mine, pacatosul robul Tau, si ma miluieste si-mi iarta mie, nevrednicului toate cate am gresit Tie astazi ca un om, si nu numai ca un om, ci si mai rau decat dobitocul Duhul Sfant purcede de la Tatal si se odihneste in Fiul. Prin Duhul Sfant ne vine toata intelepciunea si luminarea desavarsita a mintii noastre. Rugaciunea de invocare a Duhului Sfant, pe langa Acatistul ce urmeaza in continuare, este urmatoarea rugaciune: Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului, care pretutindenea esti si pe toate.

 1. eata - Parohia Sf Ioan Evanghelistul, Cambridge. Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste.
 2. a cea neintunecata, cu Duhul Tau cel Sfant, cu care ai sfintit pe ucenicii Tai. Da-mi Doamne si mie, nevrednicului robului Tau, mantuirea Ta in asternutul meu. Rugaciune catre Sfantul Duh Doamne, Imparate Ceresc.
 3. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre
 4. e, pacatosul robul Tau, si ma miluieste si-mi iarta mie, nevrednicului toate cate am gresit Tie astazi ca un om, si nu numai ca un om, ci si mai rau decat dobitocul
 5. Imparate ceresc, Mangaietorule La sarbatoarea Sfantului Duh se cuvine ca toata profunzimea gan­dului si a inimilor noastre s-o indreptam spre cunoasterea Lui. In rugaciunea Sfantului Duh, pe care o stiti, se spun extrem de multe lucruri despre El. Trebuie sa intelegeti aceasta rugaciune. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului - Acesta este Mangaietorul nostru, Acel.
 6. Rugaciune catre Sfantul si de viata Facatorul Duh. Rugaciune catre Sfantul si de viata Facatorul Duh Condacul al 11-lea Acestea zice Domnul: Varsã-voi Duhul Meu peste tot trupul, si fii si fiicele voastre vor prooroci, bãtrânii vostri visuri vor visa, iar tinerii vostri vor vedea vedenii Duhule Prea Dorit, dã-ne doar o fãrãmiturã de la masa fiilor celor alesi ai Mângâierilor Tale.
 7. S-a luat harul Duhului Sfant din lume, de aceea suntem nelinistiti si nu avem pace in suflete! Rugaciunea mare a Parintelui Arsenie Boca catre Duhul Sfant: Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al

Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, Carele

Rugaciune cãtre Dumnezeu - Duhul Sfânt Împãrate ceresc, preabunule Mângâietorule, Duhule al adevãrului, Cel ce din Tatãl mai înainte de veci purcezi şi întru Fiul pururea Te odihneşti; Nepãrtinitorule izvor al darurilor celor dumnezeieşti, pe care le împarţi precum voieşti; Prin care şi noi nevrednicii ne-am sfinţit şi ne-am. Asa cum pe o carare spre o manastire sau spre un obiectiv turistic gasim indicatoare, asa si la intalnirea mintii cu Dumnezeu prin rugaciune vom intalni acele marcaje de cum incepem rugaciunea: o rugaciune de slava lui Dumnezeu, catre Prea Sfanta Treime, catre Duhul Sfant, spunem Imparate Ceresc, Tatal Nostru, apoi rugaciunea catre. Asa cum pe o carare spre o manastire sau spre un obiectiv turistic gasim indicatoare, asa si la întâlnirea mintii cu Dumnezeu prin rugaciune vom întâlni acele marcaje de cum începem rugaciunea: o rugaciune de slava lui Dumnezeu, catre Prea Sfânta Treime, catre Duhul Sfânt, spunem Împarate Ceresc, Tatal Nostru, apoi. Rugaciune catre Sfantul Dumitru (martir) Rugaciune catre Sfanta Elena; Rugaciune catre Sfantul Gheorghe (martir) Împãrate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevãrului, Care pretutindenea eşti şi toate le împlineşti, Vistierul bunãtãţilor şi dãtãtorule de viaţã, vino şi Te sãlãşluieşte întru noi şi ne curaţeşte pe noi de.

Duminica Mare. Pogorarea Sfantului Duh. Traditii si ..

 1. Şi li s-au arãtat, împãrţite, limbi ca de foc şi au şezut pe fiecare dintre ei. Şi s-au umplut toţi de Duhul Sfânt şi au început sã vorbeascã în alte limbi, precum le dãdea lor Duhul a grãi. Şi erau în Ierusalim locuitori iudei, bãrbaţi cucernici, din toate neamurile care sunt sub cer
 2. . Rugaciune in.
 3. LITANIE CATRE DUHUL SFANT Slava Tie Dumnezeule, Duhule Dfinte, Slava Tie Duhule Sfinte! Rugaciunile incepatoare: Imparate Ceresc, Sfinte Dumnezeule, Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Miluieste-ne pe noi Dumnezeule, Doamne miluieste-ne pe noi, Tatal nostru, Usa milostivirii: 1. Duhule Sfinte - coboara de pe tronul maririi tale si ridica-ti un cort in inima.
 4. rugaciune catre duhul sfant Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste de toata intinarea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre
 5. Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului, Care pretutindenea esti si pe toate le implinesti ; Vistierul bunatatilor si Datatorule de Viata, vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste pe noi de toate intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre
 6. e, pacatosul robul Tau, si ma miluieste si-mi iarta mie, nevrednicului toate cate am gresit Tie astazi ca un om, si nu numai ca un om, ci si mai rau decat dobitocul

Rugaciuni de seara - Parohia Sf Ioan Evanghelistul, Cambridge. Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste. Rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant imparate ceresc, preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi, si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului, Cel ce pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea, si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. Amin Iata rugaciunea catre Sfantul Duh cea mai raspandita in Biserica Ortodoxa

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Cel slavit in Tatal si in Duhul Sfant. Amin. Alta rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu: Imparateasa mea prea buna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea saracilor si ajutatoarea strainilor, bucuria celor mahniti, acoperirea celor necajiti, vezi nevoia mea, vezi. Deci, aceasta rugaciune in Duhul Sfant este rugaciunea adevarata si nu o rugaciune formala numai din buze, ci o rugaciune din tot sufletul, din tot cugetul, caci Duhul Sfant sta ascuns in sufletul, in cugetul omului, ii lumineaza mintea si ii incalzeste inima sa doreasca sa raspunda iubirii Tatalui Ceresc

De ce rugaciunea Imparate ceresc nu se spune un timp dupa Pasti? Cat timp nu se spune? Rugaciunea este catre Tatal pentru a trimite Duhul Sfant peste noi, pacatosii, si peste darurile ce s.au pus inaintea noastra.Pai, Postul Mare a mai sters din pacate, iar darurinu prea au mai ramas pe mese. Spui rugacinea cand te simti iarasi plin de pacate, ca doar nu o sa.l chemi degeaba.. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. Cel slavit in Tatal si in Duhul Sfant. Amin. Alta rugaciune catre.

RUGĂCIUNI ÎNCEPĂTOARE - rugaciun

Academia.edu is a platform for academics to share research papers Imparate ceresc. Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste de toata intinarea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre Litanie catre Duhul Sfant. 13 iul. 2011 Lasă un comentariu. by Lupul Alb in Ortodoxie, Rugaciuni. Slava Tie Dumnezeule, Duhule Dfinte, Slava Tie Duhule Sfinte! Rugaciunile incepatoare: Imparate Ceresc, Sfinte Dumnezeule, Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Miluieste-ne pe noi Dumnezeule, Doamne miluieste-ne pe noi.

PARACLISUL MAICII DOMNULUI. (Acest paraclis se poate citi de catre orice credincios, ori de cate ori simte nevoia de rugaciune catre Maica Domnului). Imparate ceresc..., Sfinte Dumnezeule..., Preasfanta Treime..., Tatal nostru..., Ca a Ta este imparatia..., Doamne miluieste (de 12 ori) Ignatie Briancianinov - Sfant Ierarh ! (13 mai) Condac 1. Cel ce ai fost ales de imparatul Ceresc si proslavit de El, Parinte Ierarhe Ignatie, praznuind acum preacinstita pomenirea ta, cu osardie te rugam: calauzeste-ne la calea mantuirii, izbaveste-ne de vrajmasii vazuti si nevazuti, de scarbe si de dureri pe cei ce cu dragoste strigam tie: Bucura-te, Ierarhe Ignatie, al pocaintei si. Doamne Imparate Ceresc, Dumnezeule, Parinte Atotiitorule, Doamne Fiule, Unule nascut si Duhule Sfinte. Doamne Dumnezeule, mieluselul lui Dumnezeu, Fiul Tatalui, Cel ce ridici pacatul lumii, miluieste-ne pe noi. Primeste rugaciunea noastra, Cel ce sezi de-a dreapta Tatalui si ne miluiesti pe noi Duhul Tau cel Sfant, Hristoase Dumnezeule, pe ucenicii cei necarturari i-a aratat invatatori si, prin unirea limbilor cele cu multe graiuri, a surpat inselaciunea, ca un atotputernic. Imparate ceresc, Mangaietorule..., Usa milostivirii... Apoi preotul citeste deasupra capului copiilor aceste Rugaciuni: Rugaciune catre Sfantul Proroc. Rugaciunea I a Sfantului Macarie cel Mare, catre Dumnezeu Tatal. Dumnezeule vesnice si Imparate a toata faptura, Cel ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi : cu lucrul, cu cuvantul, cu gandirea, si curateste, Doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului

Rugaciune spusa de Rusalii pentru indeplinirea dorintelor

Cea mai puternica rugaciune catre Dumnezeu si Duhul Sfant

Pogorarea Sfantului Duh - CREDO

Rugaciuni catre Sfanta Treime - Articole Manastirea

460 Religie ideas in 2021 | rugăciune, spiritualitate, psalmi

„Împărate ceresc, mângâietorule - Sfântul Luca al

 1. Rugăciuni de Dimineaţă - Rugaciun
 2. PS BENEDICT Bistriteanul, la Pogorarea Duhului Sfant
 3. Acatistul Sfintei Treimi - Vorba dulce mult aduc
 4. Imparate ceresc - Personal blo
 5. Acatistul Preasfintei și de Viață Făcătoarei Treimi

Sfântul Luca doctorul: Să spui mereu aceste 12 cuvinte

 1. Rugaciuni inainte de Sfanta Impartasanie Manastirea
 2. Rugaciune - inainte de examen :) - StuDoc
 3. „IMPARATE CERESC, MANGÂIETORULE NUMAIORTODOX-Cred in